Badkamer industrieel en stoer

Op een stoere manier een chique hotelgevoel creëren? Dat kan met een zilveren, bronzen of ijzeren gloed. Maak je badkamer industrieel en stoer met behulp van metaal. Kies bijvoorbeeld uit een van onze metaal decoren of ga voor SpaMetallic en je creëert meteen een ruimte met een luxe gevoel. 

Metaal in de badkamer

Metaal in de badkamer is niet iets waar je direct aan denkt, maar het geeft wel een hele fijne uitstraling. Er zijn verschillende metaal look decoren in het assortiment van SpaDecor. Denk aan een mooie grijs metalen look, een geoxideerde look en decoren met een verroest uiterlijk. Of kies je gewenste decor en laat het printen op SpaMetallic voor een industriële badkamer look.

Andere elementen badkamer industrieel

Wanneer je kiest voor andere elementen in een metaal stijl dan versterk je de uitstraling van de wanden. Kies bijvoorbeeld voor een mat zwarte kraan in combinatie met een grijze metalen look. Of een matte aluminium kraan in combinatie met een geoxideerde look. Volg de laatste trends en ga voor een kraan en douche in messing look. Deze look past uitstekend bij een verroest uiterlijk en maakt een industriële badkamer helemaal af. De mooie koperen kleur, past goed bij de oranje bruine kleur van onze decoren.

SpaMetallic

Naast de keuze uit de verschillende metaal decoren kun je ook kiezen voor het materiaal SpaMetallic. Bij SpaMetallic wordt je decor geprint op een paneel met een geborsteld aluminium uitstraling. Ga je voor een grijs decor dan krijgt deze dus een mooie mat glanzende uitstraling. 

Goed te combineren

We kunnen ons voorstellen dat alle wanden in de badkamer industrieel bekleden met een metaal decor wat veel lijkt. Daarom is SpaDecor goed te combineren met een bijpassende tegel of stucwerk. Kies voor wit om het metaal een echt statement te laten zijn, maar wanneer je kiest voor donkere kleuren dan creëer je een heel fijn industrieel chique gevoel. 

Afgemaakt met de juiste accessoires creëer je eenvoudig dat heerlijke gevoel, een Spa gevoel bij je thuis. Bekijk ook onze inspiratie voor metaallook in de keuken.

SpaMetallic
Badkamer met voegloze wandpanelen met fotoprint

Metaal in de collectie

 • Oxidian Metal

  Geoxideerd metaal decor met steenstructuur coating
  Formaat: 100 x 210 cmCoating: steen
  vanaf:  250,00
 • Aankleding toilet

  Rusty Dark

  Roest metalen decor met een matte coating
  Formaat: 100 x 210 cmCoating: miniperl
  vanaf:  250,00
 • Metallo Plombo

  Metaal decor met steenstructuur coating
  Formaat: 100 x 210 cmCoating: steen
  vanaf:  250,00
 • Rusty

  Metaal decor met steenstructuur coating
  Formaat: 100 x 210 cmCoating: steen
  vanaf:  250,00
 • Oxidian Metal Dark

  Geoxideerd metaal decor met matte coating
  Formaat: 100 x 210 cmCoating: miniperl
  vanaf:  250,00