Betonlook badkamer met wandpanelen van Spadecor

Betonlook badkamer

Wil jij jouw badkamer renoveren naar een betonlook badkamer? Dan kun je aan de slag gaan met beton ciré of betonstuc. Een lastige klus die vrij intensief is. Dat kan makkelijker! Met de wandpanelen van SpaDecor tover jij jouw badkamer snel een eenvoudig om tot een betonlook badkamer.

Creëer een industriële look met behulp van wandpanelen

Een betonlook creëert een stoere en industriële look in een ruimte die anders misschien saai kan overkomen. Door te kiezen voor een betonlook badkamer, in plaats van traditioneel betegeld, creëer je een unieke en moderne uitstraling die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is. 

Betonlook badkamer gecombineerd met Portugese tegels.
Eenvoudige renovatie van badkamer met wandpanelen van SpaDecor.

Betonlook badkamer zonder renoveren

Je badkamer renoveren hoeft geen grote klus te zijn. Onze betonlook wandpanelen zijn namelijk eenvoudig te plaatsen over bestaande tegels of pleisterwerk. Dit heeft een aantal voordelen:

  • Geen sloopwerk en dus geen vieze bende in huis
  • Snel en eenvoudig een nieuwe badkamer
  • De panelen zijn gemakkelijk op maat te zagen en te verlijmen met montagekit

Wil je een betonlook badkamer zelf doen? De wandpanelen van SpaDecor maken het je erg gemakkelijk, waardoor je de klus makkelijk zelf kunt doen. Bekijk onze montage instructies om te bekijken welk gereedschap en overige materialen je nodig hebt.

Betonlook integreren in de badkamer

Er zijn verschillende manieren om beton te integreren in een badkamer ontwerp. Een populaire optie is om ze te gebruiken als achterwand voor een bad of douche. Dit geeft de ruimte meteen een opvallend middelpunt en zorg ervoor dat de betonlook het centrale element van de badkamer wordt. 

Maar je hoeft niet alleen de achterwand van douche of bad te bekleden met betonlook panelen. Je kunt er ook voor kiezen om een hele wand of de hele badkamer te voorzien van een betonstuc-look. Op welke manier je de betonlook ook integreert, betonlook is een populaire keuze die een prachtige en tijdloze industriële sfeer creëert. 

Ruim assortiment van betonlook panelen in verschillende tinten.
Samples van de wandpanelen van SpaDecor

Kies de juiste tint voor jouw badkamer

Een betonlook is mogelijk in verschillende tinten en looks. Binnen het assortiment zijn 11 wandpanelen in betonlook verkrijgbaar. Van Beton Antraciet tot Cappucino en Stone Grey. Kies de look die bij jouw wensen past. Wil je eerst even kijken en voelen voordat je besteld? Bestel dan eerst een sample. Op die manier kun je de kleur goed beoordelen en ga je dan over tot een bestelling? Dan krijg je de kosten van de sample van ons terug.