Voegloze badkamer

Het dagelijkse leven stelt hoge eisen aan de badkamer. Een plek waar je rustig wakker kunt worden, maar ook kunt ontspannen na een drukke dag. Een plek waar je je kinderen doucht of baddert en fijn je tanden kunt poetsen. Met Spadecor in je badkamer, krijg je een sfeervolle ruimte voor jouw moment. De panelen zorgen voor voegloze badkamer wanden die jou direct een spa gevoel geven. 

Wandpanelen badkamer

Wandpanelen badkamer

Met de juiste badkamer wanden creëer je een stijlvolle en aangename ruimte van jouw badkamer. Wandpanelen zijn een mooi en praktisch alternatief voor wandtegels. Daarnaast kun je met wandpanelen alle kanten op.

Betonlook wandpanelen voor de badkamer

Keuze uit 8 kleuren en ruim 50 decoren

Ga je voor een marmer look, wandpanelen voor je badkamer met betonlook of wil je liever een landelijke uitstraling in je badkamer. SpaDecor is verkrijgbaar in 8 uni-kleuren en ruim 50 decoren, zodat je altijd een paneel kunt kiezen die bij jouw interieur past. Met de panelen creëer je voegloze badkamer wanden die gemakkelijk schoon te maken zijn en sfeer geven aan je ruimte.

Wanden badkamer zonder tegels

Dankzij de badkamer wandpanelen van SpaDecor hoef je niet te knoeien met mortel en is navoegen van de tegels verleden tijd. Onze wandpanelen zijn voegloos en in 1 geheel aan de muur te bevestigen. Je krijgt, zonder tegels, een compleet nieuwe look in je badkamer. Met wandpanelen bekleed je gemakkelijk en snel grote oppervlaktes van je badkamer wand. 

Verschillende decoren wandpanelen voor de badkamer

Voordelen badkamer wandpanelen

  • Waterbestendig
  • Kleurvast
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Snel en makkelijk te monteren
  • Kan over bestaande tegels worden aangebracht
Waterbestendige wandpanelen voor de badkamer

Waterbestendige wandpanelen

De panelen zijn net zo waterbestendig als tegels. Het aluminium composiet is volledig watervast. Doordat ze voegloos worden geplaatst en de randen afgekit worden, heeft water geen kans. Hierdoor is het eenvoudig om jouw badkamer hygiënisch en schoon te houden, er zijn namelijk geen voegen waar schimmel zich kan vastbijten. Een snelle reiniging is voldoende om je badkamer schoon te houden.

Badkamer wandpanelen geplaatst over tegels

Badkamer panelen over tegels

Een badkamer renoveren is vaak een hele klus. Maar toch kan het sloopwerk je bespaard blijven en dat scheelt een hele hoop werk en stof. Onze badkamer wandpanelen kunnen namelijk gewoon op bestaande tegels of een andere soort ondergrond geplaatst worden. Je kunt onze wandpanelen namelijk ook bevestigen op hout en beton.

Onze badkamer wanden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en diktes waardoor ze makkelijk op maat te maken zijn. Het enige wat je dan nog maar hoeft te doen, is de wandpanelen bevestigen op de muur!

Badkamer wanden SpaDecor

Wat is SpaDecor?

SpaDecor zijn panelen van aluminium composiet die te gebruiken zijn als voegloze wanden in badkamers, toiletten en keukens. 

De panelen worden geprint en zijn verkrijgbaar in ruim 60 decoren en RAL kleuren. Na het printen worden ze voorzien van een coating die een beschermende werking heeft, maar ook een meerwaarde kan toevoegen aan het decor. Daarnaast zorgt de coating ervoor dat ze slijtvast zijn, maar ook makkelijk schoon gemaakt kunnen worden. 

Wil je graag meer weten over SpaDecor?

Keuken achterwand

SpaDecor is niet alleen geschikt voor in de badkamer of het toilet. Ook als achterwand in de keuken kan het materiaal toegepast worden door de waterbestendige werking. Doordat het brandwerend is kan het ook achter de kookplaat geplaatst worden. Nooit meer last van vieze muren. De panelen zijn heel gemakkelijk schoon te maken.