Voegloze badkamer

Het dagelijkse leven stelt hoge eisen aan de badkamer. Een plek waar je rustig wakker kunt worden, maar ook kunt ontspannen na een drukke dag. Een plek waar je je kinderen doucht of baddert en fijn je tanden kunt poetsen. Met badkamer wandpanelen van SpaDecor, krijg je een sfeervolle ruimte voor jouw moment. Onze panelen zorgen voor een badkamer zonder voegen die jou direct een spa gevoel geeft. 

Waarom een badkamer zonder voegen?

Je kent het vast wel, die vieze verkleurde voegen in de badkamer. En het zware schrobben lijkt bijna zinloos, want de viezigheid komt toch zo weer terug. Met een voegloze badkamer is dit allemaal verleden tijd! Een doekje over de panelen is genoeg om de wanden schoon te houden.

Een voegloze wand biedt daarnaast een prachtige moderne uitstraling. Door de gladde oppervlaktes zonder naden straalt de ruimte meer rust uit, waardoor je optimaal kunt ontspannen. Daarnaast voelt het extra chique en luxueus aan, zonder al die verkleurde voegen overal.

Duurzamer en gezonder!

Naast de tijdloze uitstraling en het gemak in de schoonmaak, is een voegloze badkamer ook nog eens ontzettend duurzaam. Voegen zijn immers altijd zwakke plekken, waar vuil en vocht zich makkelijk ophoopt. Hierdoor ontstaat er makkelijker schimmelvorming in uw badkamer. En dat is natuurlijk niet goed voor je badkamer, maar ook niet voor jezelf. 

De vochtige plekjes in de voegen zijn bovendien een perfecte voedingsbodem voor ziektekiemen. En dat op de plek waar je juist schoon wilt worden en wilt ontspannen. Met een voegloze badkamer los je dit probleem gelukkig makkelijk op. Zo kun je met een gerust hart gebruik maken van je badkamer.

Tegelloze badkamer met stijl

Een voegloze badkamer is ook al snel een tegelloze badkamer, maar dit betekent niet dat je moet inleveren op stijl! Ook een badkamer zonder voegen kun je volledig naar eigen wens stijlen.

Ga bijvoorbeeld voor een industriële badkamer met onze collectie van industriële wandpanelen. Of kies voor een simpele, moderne badkamer met de UniColor effen wandpanelen

Ben je wel fan van de tegel-look, maar niet van de vieze voegen? Kijk dan eens naar onze panelen met een tegelpatroon. De Portugese wandtegels hebben een gedetailleerd patroon, waarmee je de badkamer een stijlvolle upgrade geeft.

Wandpaneel hout voor badkamer, toilet en keuken
Verschillende decoren wandpanelen voor de badkamer

Voordelen badkamer wandpanelen

  • Waterbestendig
  • Kleurvast
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Snel en makkelijk te monteren
  • Kan over bestaande tegels worden aangebracht
Badkamer wandpanelen geplaatst over tegels

Ook een voegloze badkamer?

Is jouw interesse gewekt en wil je ook graag een voegloze badkamer? Kijk dan eens naar alle wandpanelen in ons ruime assortiment. Of vraag een sample aan om te kijken hoe de panelen in jouw badkamer staan.

Natuurlijk kan je ook altijd contact opnemen met ons. We helpen je graag verder met al je vragen.

Wat is SpaDecor?

SpaDecor zijn panelen van aluminium composiet die te gebruiken zijn als voegloze wanden in badkamers, toiletten en keukens. 

De panelen worden geprint en zijn verkrijgbaar in ruim 60 decoren en RAL kleuren. Na het printen worden ze voorzien van een coating die een beschermende werking heeft, maar ook een meerwaarde kan toevoegen aan het decor. Daarnaast zorgt de coating ervoor dat ze slijtvast zijn, maar ook makkelijk schoon gemaakt kunnen worden. 

Wil je graag meer weten over SpaDecor?

Keuken achterwand

Veelgestelde vragen

Kunnen de wandpanelen over tegels?

Ja, de wandpanelen van SpaDecor kunnen eenvoudig over bestaande tegels of pleisterwerk geplaatst worden. Hierdoor kun je jouw badkamer dus renoveren zonder sloopwerk.

Wat kosten de wandpanelen van SpaDecor?

De prijzen van de wandpanelen zijn afhankelijk van de afmeting en dikte. De meest verkochte plaatmaat is 100×255 en 3 mm dik. De prijs hiervan is € 304.

Hoe bevestig je de wandpanelen?

Zaag de panelen eenvoudig op maat en boor gaten waar nodig. Breng dubbelzijdig tape aan voor de eerste hechting en positionering van het paneel. Breng vervolgens montagekit aan tussen de getapete lijnen en bevestig de panelen aan de wand. Sluit als laatste de naden af met siliconenkit.