Sfeerfoto badkamer met bad

Wandpaneel industrieel

Sinds een aantal jaren is de industriële woonstijl ontzettend populair geworden. Deze stijl met stoere kleuren, robuuste vormen en ruwe materialen staat prachtig in sanitaire ruimtes. Hierdoor is de keuken, badkamer en het toilet niet slechts een gebruiksruimte, maar een stijlvolle ruimte. De industriële materialen kunnen echter lastig zijn voor in de keuken of badkamer. Zo kan metaal gaan roesten en afgeven, en blijft beton moeilijk om goed schoon te houden. Bij SpaDecor hebben we daaraan gedacht. Onze industriële wandpanelen hebben de industriële look, zonder de ongemakken van het ruwe materiaal.

Samples industrieel

Industriële wandbekleding

Om jouw ruimte de echte industriële look te geven, moet de wandbekleding bij jouw stijl passen. Je kunt de industriële wandbekleding gebruiken langs alle muren van de ruimte. Maar je kunt er ook voor kiezen om één wand of zelfs een gedeelte van een wand te doen. Zo bepaal je zelf in welke mate je de industriële stijl wilt doorvoeren. Voeg bijvoorbeeld een prachtige metaal look toe in de keuken. Of versier de wand achter de badkuip of douche met een betonlook wandpaneel voor een industrieel uiterlijk.

Materialen industriële wandpanelen

Industriële wandpanelen zijn vaak gemaakt van robuuste en ruwe materialen, zoals metaal, beton of hout. Deze materialen kunnen echter erg onpraktisch zijn in vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken. Gelukkig zijn er ook manieren om een wandpaneel industrieel te laten aanvoelen, zonder deze materialen te hoeven gebruiken. De industriële wandpanelen van SpaDecor zijn niet van metaal, hout of beton, maar hebben toch die uitstraling. Zo krijg je bijvoorbeeld de prachtige betonlook, maar dan makkelijk schoon te houden. In combinatie met een voelbare coating komt het decor goed tot zijn recht.

Sample coating

Maak de industriële look af

De industriële look is natuurlijk pas af, wanneer alles op elkaar is afgestemd. Kies dus ook voor meubels en accessoires die binnen de stijl passen. Zo kunnen een zwarte kraan of een metalen handgreep vaak al veel doen om de look verder door te voeren. Of kies bijvoorbeeld voor een zwarte of grijze tegel om de overige wanden mee te bekleden.

SpaDecor industriële wandpanelen

Bij SpaDecor hebben we industriële wandpanelen in drie verschillende materiaallooks: metaal, beton/stuc en natuursteen. Binnen elke materiaallook zijn er ook nog talloze opties om uw wandbekleding af te stemmen op uw smaak. 

Benieuwd geworden naar ons assortiment? Bekijk dan snel alle industriële wandpanelen. 

Twijfel je nog?

Is je interesse gewekt, maar ben je nog niet helemaal zeker over je keuze? Dan kun je bij ons altijd een sample aanvragen van jouw favoriete wandpaneel. Hiermee kun je de industriële wandbekleding in het echt bekijken, voordat je een beslissing neemt.