Unicolor (effen kleur)

 • NCS 2005 Creme Beige

  Unicolor in de kleur NCS 2005 Y30 R | Creme…
  Formaat: 100 x 255 cmCoating: miniperl
  vanaf:  304,00
 • RAL 7016 Antraciet

  Unicolor in de kleur RAL 7016 | Antraciet
  Formaat: 150 x 305 cmCoating: miniperl
   546,00
 • RAL 7035 Lichtgrijs

  Unicolor in de kleur RAL 7035 | Lichtgrijs
  Formaat: 100 x 210 cmCoating: miniperl
  vanaf:  250,00
 • RAL 7037 Grijs

  Unicolor in de kleur RAL 7037 | Grijs
  Formaat: 100 x 255 cmCoating: miniperl
  vanaf:  304,00
 • RAL 9005 Diepzwart

  Unicolor in de kleur RAL 9005 | Diepzwart
  Formaat: 150 x 305 cmCoating: miniperl
  vanaf:  546,00
 • RAL 9006 Aluminium

  Unicolor in de kleur RAL 9006 | Aluminium
  Formaat: 150 x 305 cmCoating: miniperl
   546,00
 • RAL 9016 Verkeerswit

  Unicolor in de kleur RAL 9016 | Verkeerswit
  Formaat: 100 x 210 cmCoating: miniperl
  vanaf:  250,00

Aluminium wandpanelen

Met de aluminium wandpanelen van SpaDecor geef je jouw ruimte een strakke en moderne uitstraling. De effen kleuren geven sfeer, maar overheersen de badkamer of keuken niet. Zo kan je nog alle kanten op met het decor. Geef de ruimte bijvoorbeeld een industriële look door meubels en afwerkingen in ruwe materialen te kiezen. Of ga voor minimalistisch en hou het lekker simpel.

Sample bestellen

Zwarte wandpanelen

De zwarte wandpanelen zijn erg populair op het moment. Met een donkere wand creëer je meteen een bepaalde sfeer in je ruimte. Daarnaast zijn de effen zwarte wandpanelen perfect te combineren met een accentmuur van bijvoorbeeld een licht patroon. Het ontwerp van de accentmuur zal dan nog beter uitkomen door de donkere kleur eromheen. De portugese wandtegels zijn een mooie optie voor een accentmuur. Maar ook onze houten wandpanelen passen goed bij de donkere kleuren.

Naast de diepzwarte wandpanelen, zijn er ook panelen in de kleur antraciet beschikbaar. Dit is heel donker grijs, wat bijna tegen het zwart aan ligt. Antraciet zorgt voor een iets zachtere uitstraling dan diepzwart, zonder de sfeer van de donkere kleur te verliezen.

Witte wandpanelen

Een donkere badkamer is natuurlijk niet voor iedereen. Daarom zijn er ook twee witte wandpanelen beschikbaar. De verkeerswitte wandpanelen hebben een echt witte kleur, waardoor je een strakke en minimalistische afwerking krijgt. Wil je een wat zachtere witte kleur? Kies dan voor de crème beige wandpanelen, deze hebben een warmere tint.

Grijze wandpanelen

Met grijze wandpanelen heb je een mooie middenweg te pakken. Zo heb je de warme sfeer van een donkere wand, maar dan wel met meer licht. Bij SpaDecor heb je keuze uit drie kleuren grijs: lichtgrijs, taupe en standaard grijs. Hiermee kun je jouw badkamer stijlvol inrichten met grijze wandpanelen in jouw favoriete tint.

Voordelen van Unicolor wandpanelen

De aluminium wandpanelen zijn ten eerste eenvoudig schoon te maken door het gladde oppervlak. Ook hoopt zich geen vuil op in voegloze naden en heb je geen last van vocht. Het hoogwaardige aluminium is namelijk waterbestendig en voorzien van een laklaag.

Je monteert de Unicolor wandpanelen makkelijk zelf met onze montage instructies. Maar natuurlijk kan je het ook altijd laten doen door bijvoorbeeld een handige zzp’er.

Unicolor wandpanelen bestellen

De wandpanelen van SpaDecor bestel je eenvoudig online. En wanneer de wandpanelen op voorraad zijn, worden ze binnen een week thuisbezorgd!

Ben je nog niet helemaal zeker van je zaak of twijfel je nog tussen twee kleuren? Vraag dan een sample aan om de keuze te vergemakkelijken.

Sample bestellen