Voegloze wandpanelen in sanitaire ruimtes

voor nieuwbouw en renovatie

Wandpanelen sanitaire ruimtes

De sanitaire ruimtes of douches op een camping, in een sporthal of in een sauna zijn eenvoudig te renoveren met voegloze wandpanelen achter de douche of toilet.

Deze ruimtes vaak intensief gebruikt, waardoor een renovatie na een tijd onvermijdelijk is. Met de voegloze wandpanelen breng je gemakkelijk sfeer toe aan de ruimtes en haal jij je geen grote verbouwing op de hals. De wandpanelen zijn namelijk gemakkelijk te plaatsen over bestaande wanden. Bovendien zijn ze in verschillende decoren en kleuren te verkrijgen.


Voegloze wandpanelen voor camping en hotelkamer

Voorbeelden van wandpanelen in douche, badkamer, achter het toilet en in sanitairgebouwen


Campings die je al voorgingen!


Eenvoudig te verlijmen over bestaand tegelwerk

Met onze speciale lijm, verlijm je de wandplaten rechtstreeks over tegels

Wandpanelen rechtstreeks over tegels verlijmen?

  1. Verdeel de wandpanelen over de tegelmuur en zaag de wandpanelen op maat
  2. Ontvet de tegelwand grondig
  3. Verlijm de panelen op de muur
  4. Kit de gaten, naden en vloer af
  5. Na 24 uur doucheklaar zonder stof en breekwerk!

Bij SpaDecor kun je kiezen uit 7 kleuren en ruim 60 decoren! 


Aluminium panelen met print en coating

Ook mogelijk met eigen ontwerpen en afbeeldingen

Eigen foto of decor mogelijk voor projecten

Alle decoren worden geprint, projectmatig kunnen wij uw eigen logo, foto of afbeelding afdrukken op de voegloze wandpanelen. Het lijkt dan op fotobehang echter kunt u hier met en gerust hart de waterspuit op zetten.

Verwerk de geprinte wandpanelen in tegelwerk

Deze fotowand is geen behang maar een aluminium paneel met een sterke beschermende coating.

In plaats van een decor te kiezen printen wij jouw sfeerafbeelding op dezelfde manier geproduceerd als de SpaDecor wandpanelen.

100% waterdicht en geschikt voor projectmatig gebruik.

Beschermende coating: Hygiënisch en makkelijk te reinigen

Zeepresten en huidvet zijn een veelvoorkomend probleem bij sanitaire ruimtes van camping, sporthallen en sauna’s. Zeepresten en huidvet hoopt zich snel op tussen voegen en naden wat je tegels een vieze uitslag geven. Het goed hygiënisch houden van je sanitaire ruimtes is belangrijk voor je bezoekers en gasten. Door de beschermende coating (hoogglans, mat, hout- of steenstructuur) wordt het schoonmaken van de wanden een fluitje van een cent.

Waterbestendige wandpanelen

De wandpanelen van SpaDecor worden voegloos geplaatst waarbij de naden en randen afgekit worden. Hierdoor heeft water geen kans en zijn de wandpanelen volledig waterdicht. Op deze manier is voegen reinigen verleden tijd. Dankzij de coating van de wandpanelen hecht er geen vuil aan de wanden.

De panelen kunnen met allesreiniger en een zacht doekje gereinigd worden, maar zijn ook bestand tegen chemische schoonmaakmiddelen. Daarnaast is een schoonmaakbeurt met een hogedrukspuit ook geen enkel probleem!

Marmerlook wandpanelen in doucheruimtes


Uitgebreide collectie

60 sfeervolle decoren en 7 RAL kleuren

Kies uit een uitgebreide collectie

Je geeft je sanitaire ruimtes gemakkelijk een compleet andere look met de wandpanelen van SpaDecor. Voor een chique en rustige uitstraling kies je bijvoorbeeld voor een marmerlook. Wil je juist een industriële look? Kies dan voor beton wandpanelen of metaal wandpanelen. Ook een wand met houtlook behoort tot de mogelijkheden.


Bestel eerst A4 samples

Maak kennis met het materiaal en bekijk het decor in het echt

Benieuwd naar het materiaal?

Wij hebben al onze decoren als A4 sample op voorraad.

Wil je de wandpanelen eerst even zien voordat je een bestelling doet? Dat begrijpen we! Voor 5 euro bestel je een sample naar keuze.

Bij aanschaf van samples ontvang je een tegoedbon van €5,- voor élk sample wat je bij ons koopt, deze tegoedbon gebruik je dan bij het bestellen van je wandpanelen.


Projecten met SpaDecor Wandpanelen

Onze grootste klanten zijn campings, prefabbouwer en chaletbouwers

Douche- en toiletruimte renoveren

De wandplaten van SpaDecor kun je makkelijk bevestigen op bestaande wanden. Daardoor zijn de wandpanelen perfect voor het renoveren van douche- en toiletruimtes. Bovendien creëer je makkelijk en snel een uniforme en moderne uitstraling.

Benieuwd hoe Camping ‘t Ravenest dit heeft aangepakt? Zij hebben hun sanitairgebouw een upgrade gegeven met SpaDecor voegloze wandpanelen.

Opzoek naar inspiratie?

Een aantal campings zoals het Beloofde land, ‘t Ravenest, Val d’or en Vakantiepark de Nollen zijn voorbeelden van parken waar je SpaDecor wandpanelen kunt vinden. Ze hebben onze wandpanelen gebruikt voor zowel renovatie als nieuwbouw van de sanitairgebouwen, toiletunits en badkamers. Klik hier om een aantal van onze projecten te zien of bekijk onze socials voor meer inspiratie.