Keukenachterwand betonlook

Gerealiseerde projecten van SpaDecor

Al verschillende campings, chaletbouwers en particulieren hebben SpaDecor gebruikt om sanitaire ruimtes en keukens een upgrade te geven. Doordat de panelen over bestaande tegels gemonteerd kunnen worden, is een renovatie project snel uitvoerbaar met SpaDecor. Daarnaast worden de kamerhoge wandpanelen ook gebruikt voor nieuwbouw projecten.

Renovatie sanitairgebouw

Camping ‘t Ravenest

Het sanitairgebouw van Camping ‘t Ravenest in Putten was toe aan een upgrade. Een eenvoudige manier voor het renoveren van sanitairgebouwen is met kamerhoge wandpanelen die rechtstreeks over bestaand tegelwerk heengezet kunnen worden. Een bijkomend voordeel van de wandpanelen is dat er geen voegen meer zijn om schoon te maken.

Ze combineerden de decoren Villar Grigio en Rustiek Eiken Licht om zo tot een stijlvol geheel te komen.

Houtbouw ‘t Zand

Houtbouw ‘t Zand maakte voor onder anderen Zeezand Recreatie een mooie Eco Lodge. In de lodge werd voor de volledige doucheruimte gebruikt gemaakt van het decor Claire. Het decor is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren en er is keuze uit diverse coatings. Bij deze panelen is er gekozen voor de voelbare steencoating om zo de panelen meer diepte te geven.

Het eindresultaat is een zeer smaakvolle sanitaire ruimte, waar de klant nog jaren plezier van zal beleven.

Projecten

Inropa

Inropa bouwt al jaren Tiny Houses en was op zoek naar een product dat gebruikt kan worden voor zowel douche- als keuken achterwanden. Tiny Houses moeten door een auto getrokken kunnen worden, daarom is het belangrijk dat alle materialen die gebruikt worden niet te zwaar zijn.

Het komt daarom goed uit dat SpaDecor panelen lichtgewicht wandpanelen zijn van maar 3 mm dikte. Daarnaast zijn ze goed schoon te houden door de antibacteriële coating die op de panelen zit.

Project met eigen print

SpaDecor biedt een ruime keuze in uni kleuren en decoren om een sfeervolle ruimte te creëren. Ben je op zoek naar iets heel anders en kun je het maar niet vinden? Dan kun je via PanelPrint voegloze wandpanelen bestellen met een eigen print. Denk hierbij aan een eigen ontwerp passend bij de huisstijl of een mooie foto van een landschap.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Projecten met eigen print