Wandpaneel hout voor sanitaire ruimtes

Wandpanelen sanitaire ruimtes

De sanitaire ruimtes op een camping, in een sporthal of in een sauna zijn niet altijd sfeervol. Bovendien worden deze ruimtes vaak intensief gebruikt, waardoor een renovatie na een tijd onvermijdelijk is. Met de voegloze wandpanelen breng je gemakkelijk sfeer toe aan de ruimtes en haal jij je geen grote verbouwing op de hals. De wandpanelen zijn namelijk gemakkelijk te plaatsen over bestaande wanden. Bovendien zijn ze in verschillende decoren en kleuren te verkrijgen.

Wandpanelen sanitaire ruimtes

Sanitaire wanden bekleden

Je geeft je sanitaire ruimtes gemakkelijk een compleet andere look met de wandpanelen van SpaDecor. Voor een chique en rustige uitstraling kies je bijvoorbeeld voor een marmerlook. Wil je juist een industriële look? Kies dan voor beton wandpanelen of metaal wandpanelen. Ook een wand met houtlook behoort tot de mogelijkheden. Bij SpaDecor kun je kiezen uit 7 kleuren en ruim 60 decoren! 

Hygiënisch en makkelijk te reinigen

Zeepresten en huidvet zijn een veelvoorkomend probleem bij sanitaire ruimtes van camping, sporthallen en sauna’s. Zeepresten en huidvet hoopt zich snel op tussen voegen en naden wat je tegels een vieze uitslag geven. Het goed hygiënisch houden van je sanitaire ruimtes is belangrijk voor je bezoekers en gasten. Met de juiste wanden wordt het schoonmaken van de wanden een fluitje van een cent.

Achterwand voor sanitairgebouwen op camping
Renovatie sanitaire ruimte

Waterbestendige wandpanelen

De wandpanelen van SpaDecor worden voegloos geplaatst waarbij de naden en randen afgekit worden. Hierdoor heeft water geen kans en zijn de wandpanelen volledig waterdicht. Op deze manier is voegen reinigen verleden tijd. Dankzij de coating van de wandpanelen hecht er geen vuil aan de wanden.

De panelen kunnen met allesreiniger en een zacht doekje gereinigd worden, maar zijn ook bestand tegen chemische schoonmaakmiddelen. Daarnaast is een schoonmaakbeurt met een hogedrukspuit ook geen enkel probleem!

Douche- en toiletruimte renoveren

De wandpanelen van SpaDecor kun je makkelijk bevestigen op bestaande wanden. Daardoor zijn de wandpanelen perfect voor het renoveren van douche- en toiletruimtes. Bovendien creëer je makkelijk en snel een uniforme en moderne uitstraling.

Benieuwd hoe Camping ‘t Ravenest dit heeft aangepakt? Zij hebben hun sanitairgebouw een upgrade gegeven met SpaDecor voegloze wandpanelen.

Houten wandpanelen sanitairgebouw
Flatlay met SpaDecor samples

Samples aanvragen

Ben je geïnteresseerd in de wandpanelen van SpaDecor? Vraag dan gemakkelijk samples aan. Op deze manier kun je de wandpanelen in het echt zien en voelen. De samples kosten 10 euro per stuk, maar wanneer je een bestelling plaatst krijg je dit geld van ons terug op je factuur.