Metaal

 • Metallo Plombo

  Metaal decor met steenstructuur coating
  Formaat: 100 x 210 cmCoating: steen
  vanaf:  250,00
 • Oxidian Metal

  Geoxideerd metaal decor met steenstructuur coating
  Formaat: 100 x 210 cmCoating: steen
  vanaf:  250,00
 • Oxidian Metal Dark

  Geoxideerd metaal decor met matte coating
  Formaat: 100 x 210 cmCoating: miniperl
  vanaf:  250,00
 • Rusty

  Metaal decor met steenstructuur coating
  Formaat: 100 x 210 cmCoating: steen
  vanaf:  250,00
 • Aankleding toilet

  Rusty Dark

  Roest metalen decor met een matte coating
  Formaat: 100 x 210 cmCoating: miniperl
  vanaf:  250,00

Wandpaneel metaal

Een metalen wandpaneel maakt van jouw badkamer, keuken of toilet een compleet nieuwe ervaring. Een wandpaneel van metaal is een bijzonder product. Het heeft het uiterlijk van verroeste of geoxideerde plaat, maar omdat het alleen een metaallook heeft, geeft de plaat niet af. Je krijgt de look van metalen wanden, zonder de nadelen van echt metaal. Sinds de industriële stijl een opmars heeft gemaakt is het metalen wandpaneel inmiddels ook niet meer weg te denken in industrieel afgestijlde leefruimtes.

Sample bestellen

Metalen wandbekleding

Metalen wanden zijn een echte eyecatcher in huis. SpaDecor heeft metalen wandbekleding voor een industriële look. Je hebt de keuze tussen meer koele metalen wandbekleding, zoals metallo plombo, of warmere bruinte tinten zoals het rusty decor. Bovendien is wandbekleding metaal te personaliseren door jouw gewenste coating te kiezen.

Wanneer een metalen wandpaneel?

Hou je van iets anders dan gebruikelijk en wil je echt een eyecatcher in je keuken, badkamer of toilet? Mensen die van een stoere inrichting houden zullen zich vaak wel raad weten met een metalen wandpaneel. Ook mensen die erg houden van een industriële stijl in huis kiezen graag voor een metalen wandpaneel.

Opties metalen wandpaneel

Metalen wandpanelen zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Daarnaast is het mogelijk kom jouw gewenste coating te kiezen. De coating opties voor de wandpanelen zijn:

 • Mat (miniperl)
 • Houtstructuur
 • Steenstructuur
 • Hoogglas
 • Zacht mat

Door middel van de coating zorg je voor de perfecte feeling van het wandpaneel waar je naar op zoek bent.

Naast de kleur en coating kies je voor de gewenste afmeting. Zo is het mogelijk om het wandpaneel direct na ontvangst te gebruiken, zonder al te veel op maat te moeten snijden. Wij snijden de panelen echter niet volledig op maat.

Sample metalen wandpaneel

Doordat de metalen wandpanelen een wat gecombineerde finish hebben, is het lastig om de ware kleuren te zien vanaf het scherm. Om een keuze wat makkelijker te maken, kun je een sample van de gewenste wandpanelen bestellen. Deze kosten tien euro per stuk. Bestel je uiteindelijk onze wandpanelen? Dan brengen we de kosten van de sample(s) in mindering.

Sample bestellen

Wandpaneel metaal in badkamer, keuken of toilet