Portugese tegels

 • SpaDecor panelen

  Portugal Original

  Portugese tegels met een matte coating
  Formaat: 100 x 210 cmCoating: miniperl
  vanaf:  250,00
 • Portugal Small

  Portugese tegels met een matte coating
  Formaat: 100 x 210 cmCoating: miniperl
  vanaf:  250,00

Portugese wandtegels wandpanelen

Ben je een liefhebber van de mediterraanse sfeer en wil je dit in huis brengen? Kies dan voor wandpanelen met Portugese tegels als onderdeel van uw badkamer, keuken of toilet. De kleurrijke en speelse tekeningen op de wandtegel zorgen voor een vrolijke sfeer die bijdragen aan de mediterraanse stijl in huis.

Sample bestellen

Combineren van Portugese wandpanelen

Meestal worden Portugese wandtegels niet op zichzelf gebruikt. Om het drukke karakter van deze tegel te neutraliseren, is het gebruikelijk om deze wandpanelen te combineren met de neutrale wandpanelen. Welke kleur je hierin kiest staat je vrij, ook hierin zijn enorm veel keuzes te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze Unicolor wandpanelen.

Portugese wandtegels badkamer en toilet

Bij de inrichting kiest men er meestal voor om het toilet in dezelfde stijl als de badkamer te houden. Als je kiest voor Portugese wandtegels in de badkamer, is het dus leuk om deze ook toe te voegen aan het toilet. Dit verbindt de ruimtes met elkaar.

Ben je op zoek naar Portugese tegels voor badkamer of toilet? Het nadeel van tegels is dat vlekken snel te zien zijn. Als de tegels bij het plaatsen niet goed geïmpregneerd of geglazuurd zijn, kunnen de tegels poreuzer worden. Deze problemen heb je niet met onze wandpanelen. Zij doen qua look en feel niet onder voor Portugese wandtegels in badkamer en toilet. Een sfeervolle mediterrane badkamer is het resultaat.

Portugese wandtegels keuken

Geef je keuken een gezellige, mediterrane uitstraling met Portugese tegels. Onze wandpanelen met Portugese tegels zijn eenvoudig aan te brengen in de keuken. Je kunt bij ons kiezen tussen de Portugal Original of de Portugal Small tegels. Een vrolijk alternatief voor standaard keuken wandtegels, je krijgt zin om in de keuken te staan.

Authentieke Portugese wandtegels

Voor de liefhebber van Portugese wandtegels is authenticiteit van de tegel een belangrijke eigenschap. Bij SpaDecor vinden we het dan ook belangrijk dat de tegels een unieke uitstraling hebben die resoneert met het gevoel van de tegel die je in de mediterraanse sfeer tegenkomt.

Sample Portugese wandtegels

Het kiezen van de juiste wandtegels is moeilijk, het is immers een keuze die je waarschijnlijk voor een aantal jaren niet meer gaat veranderen. Om je te helpen is het mogelijk om een sample van de Portugese wandtegel te bestellen. Maak een selectie van de tegels die je mooi vindt en wij zenden je de gekozen wandtegels in a4 formaat op. Wij betalen de verzendkosten. Wanneer je vervolgens een bestelling plaatst ontvang je dit bedrag retour van ons. Zo kun je thuis rustig mixen en matchen om zo tot de gewenste nieuwe wandbekleding te komen.

Sample bestellen