Portugese tegels

 • Portugal Original

  Portugese tegels met een matte coating
  Formaat: 100 x 210 cmCoating: miniperl
  vanaf:  250,00
 • Portugal Small

  Portugese tegels met een matte coating
  Formaat: 100 x 210 cmCoating: miniperl
  vanaf:  250,00

Portugese wandtegels wandpanelen

Ben je een liefhebber van de mediterraanse sfeer en wil je dit in huis brengen? Kies dan voor wandpanelen met Portugese tegels als onderdeel van uw badkamer, keuken of toilet. De kleurrijke en speelse tekeningen op de wandtegel zorgen voor een vrolijke sfeer die bijdragen aan de mediterraanse sfeer in huis.

Combineren van Portugese wandpanelen

Meestal worden Portugese wandtegels niet op zichzelf gebruikt. Om het drukke karakter van deze tegel te neutraliseren, is het gebruikelijk om deze wandpanelen te combineren met de neutrale wandpanelen. Welke kleur je hierin kiest staat je vrij, ook hierin zijn enorm veel keuzes te maken. Zo kun je voor de accentkleuren kiezen in de Portugese wandtegel, of de achtergrondkleur van de Portugese wandtegel.

Authentieke Portugese wandtegels

Voor de liefhebber van Portugese wandtegels is authenticiteit van de tegel een belangrijke eigenschap. Bij SpaDecor vinden we het dan ook belangrijk dat de tegels een unieke uitstraling hebben die resoneert met het gevoel van de tegel die je in de mediterraanse sfeer tegenkomt.

Sample Portugese wandtegels

Het kiezen van de juiste wandtegels is moeilijk, het is immers een keuze die je waarschijnlijk voor een aantal jaren niet meer gaat veranderen. Om je te helpen is het mogelijk om een sample van de portugese wandtegel te bestellen. Maak een selectie van de tegels die je mooi vindt en wij zenden je de gekozen wandtegels in a4 formaat op. Zo kun je thuis rustig mixen en matchen om zo tot de gewenste nieuwe wandbekleding te komen.