Achterwand toilet wandpanelen

Wandpanelen toilet

Het toilet, een plek waar je niet direct aan denkt bij het woord sfeer, maar waar je toch nog wel wat tijd doorbrengt op een dag. De wandpanelen in het toilet zorgen voor een sfeervolle ruimte. Want de wanden zijn de basis van de ruimte. Een wand met een hout decor brengt meteen sfeer, ga je liever voor een marmer look dan geef je je toilet gemakkelijk een luxe uitstraling. Met een ruime collectie van meer dan 60 decoren is er altijd een decor dat bij je smaak past. Daarnaast zijn de wandpanelen waterbestendig, hygiënisch en heel gemakkelijk schoon te maken.

Aankleding toilet

Achterwand toilet in 7 kleuren en ruim 60 decoren

Op zoek naar een achterwand voor je toilet? De wandbekleding van het toilet zijn heel bepalend voor de sfeer in de ruimte. Ga je voor een gestucte look of wil je liever een industriële uitstraling met een metaal decor? SpaDecor is verkrijgbaar in 7 uni-kleuren en ruim 60 decoren, zodat er altijd een paneel is die bij jouw interieur past.

Wc betonlook

Houd jij van een industriële uitstraling? Dan is een betonlook in jouw toilet iets voor jou. De betonlook wandpanelen van SpaDecor zijn er in verschillende kleuren en geven jouw toilet een prachtige beton/stuc look. Met onze wc betonlook wandpanelen tover jij jouw toilet gemakkelijk om in een prachtige en sfeervolle ruimte. Bekijk onze pagina over een toilet in betonlook voor meer inspiratie.

WC met betonlook wandpanelen
Achterwand toilet in houtlook

Achterwand toilet

Een wandpaneel met houtlook in je toilet geeft een warme en natuurlijke uitstraling. De houtlook wandpanelen van SpaDecor zijn er in verschillende kleuren houtlooks, zodat jij kunt kiezen wat bij jouw interieur en smaak past. Ga je liever voor een natuurlijk materiaal zoals natuursteen? Dan is een toilet met marmerlook een luxueuze optie.

Hygiënische wc achterwand

Met SpaDecor zeg je vaarwel tegen voegen. Door de panelen tegen elkaar aan te plaatsen ontstaat er een vrijwel onzichtbare naad. Daardoor krijgen bacteriën geen kans.  Daarbij zijn alle coatings onderhoudsvriendelijk en bestand tegen schoonmaakmiddelen. De wc wandpanelen zijn heel gemakkelijk te reinigen met allesreiniger en een doekje. 

Wandpanelen van SpaDecor zijn makkelijk te reinigen
Wandpanelen van SpaDecor

Wat is SpaDecor?

SpaDecor zijn panelen van aluminium composiet die te gebruiken zijn als voegloze wandbekleding in badkamers, toiletten en keukens. 

De panelen worden geprint en zijn verkrijgbaar in ruim 60 decoren en RAL kleuren. Na het printen worden ze voorzien van een coating die een beschermende werking heeft, maar ook een meerwaarde kan toevoegen aan het decor. Daarnaast zorgt de coating ervoor dat ze krasvast en slijtvast zijn, maar ook makkelijk schoon gemaakt kunnen worden. 

Wil je graag meer weten over SpaDecor?

Keukenachterwand

SpaDecor is niet alleen geschikt voor in de badkamer of het toilet. Ook als achterwand in de keuken kan het materiaal toegepast worden door de waterbestendige werking. Doordat het brandwerend is kan het ook achter de kookplaat geplaatst worden. Nooit meer last van vieze muren. De panelen zijn heel gemakkelijk schoon te maken. 

Wandpanelen in de keuken