SpaDecor badkamer voegloze wandpanelen

Een spa gevoel voor iedereen

Het dagelijkse leven stelt hoge eisen aan de badkamer, keuken en toilet.Niet iedereen heeft dezelfde wensen voor deze ruimtes, maar belangrijk is wel dat ze functioneel en mooi zijn. Wil je in de badkamer rustig wakker worden of ontspannen na een drukke dag? Wil je een eyecatcher in de keuken of vind je het belangrijk dat het makkelijk schoon te maken is? Ga je voor een sfeervol toilet of vind je het belangrijk dat het hygiënisch blijft? Met de voegloze wandpanelen van SpaDecor krijg je een sfeervolle ruimte voor jouw moment. Zo creëer je gemakkelijk een spa gevoel bij je thuis.

Dat is de visie van SpaDecor. Maar wil je meer weten over ons, wie wij zijn en wat wij doen? Lees dan snel verder. 

Bekijk de collectie

Over ons

SpaDecor is een merk van PanelPrint. PanelPrint is in 2018 begonnen met het verkopen van DecorPanel, dat is plaatmateriaal dat geprint wordt en toegepast kan worden op verschillende manieren. De watervaste variant is DecorPanel Spa en dat materiaal is toepasbaar in sanitaire ruimtes. Via PanelPrint kun je DecorPanel Spa laten printen met je eigen ontwerp of foto. Met SpaDecor hebben we een ruime collectie samengesteld van verschillende decoren, zoals hout, marmer, metaal en natuursteen. SpaDecor is geschikt voor badkamers, toiletten en als keukenachterwand en zeer geschikt voor eenvoudige renovatie van bestaande ruimtes. Ook kan het toegepast worden bij nieuwbouw. Ons doel is dat iedereen een spa gevoel krijgt.

Raymon | Productspecialist

Raymon is onze productspecialist en heeft een uitstekende kennis van het materiaal en de mogelijkheden. Wil je iets technisch weten over het materiaal, dan weet hij vast het antwoord.

Elsemiek | Klantcontact

Neem je contact op met ons dan krijg je altijd eerst een reactie van Elsemiek. Zij zorgt ervoor dat alle telefoontjes worden opgenomen en alle mails worden beantwoord. Maar ze kijkt ook of de bestellingen goed doorkomen. Heb je een vraag, neem dan vooral contact op met Elsemiek!