Wandpanelen badkamer

Met de juiste wanden maak je een stijlvolle en aangename ruimte van jouw badkamer. Wandpanelen zijn hierbij een mooi en praktisch alternatief voor wandtegels. Met badkamer panelen kun je immers alle kanten op! En daarbij krijg je ook nog eens het onderhoudsgemak van een voegloze badkamer.

Voordelen van badkamer wandpanelen

Het gebruiken van wandpanelen in de badkamer heeft ontzettend veel voordelen. Zo zijn de panelen net zo waterbestendig als tegels. Het aluminium composiet is volledig watervast. Doordat ze voegloos worden geplaatst en de randen afgekit worden, krijgt vocht geen kans om zich te nestelen in de naden. Hierdoor is het eenvoudig om jouw badkamer hygiënisch en schoon te houden, er zijn namelijk geen voegen waar schimmel zich kan vastbijten. Een snelle reiniging is voldoende om je badkamer schoon te houden.

Voorbeeld meerdere wandpanelen

Maar ook bij de montage zijn veel voordelen te vinden. Het is namelijk erg makkelijk om de wandpanelen te installeren en bovendien gaat dit behoorlijk snel door het grote formaat. Plus al het sloopwerk wordt je bespaard, want de wandpanelen kunnen gewoon over de bestaande tegels worden aangebracht.

Badkamer panelen over tegels

Dat het renoveren van je badkamer een behoorlijke klus is, dat hoeven we je vast niet meer te vertellen. Maar je kunt het jezelf een stuk makkelijker maken door wandpanelen te gebruiken. Onze badkamer panelen kunnen namelijk gewoon over de bestaande ondergrond worden geplaatst. De bestaande wanden hoeven dus niet gesloopt te worden, wat een hele hoop werk en stof scheelt!

Ook kan wanden makkelijk op maat maken, vanwege het grote assortiment aan verschillende maten en diktes. Je hoeft ze dus alleen nog maar op je muur te bevestigen om een mooie nieuwe wand te creëren. En met onze montage instructies zal dit geen enkel probleem zijn.

Wandpanelen van verschillende materialen

Ruime keus voor jouw persoonlijke stijl

Of je nu een marmeren look, een badkamer met betonlook of toch liever een meer landelijke uitstraling wilt, SpaDecor heeft wat je nodig hebt. Het assortiment van SpaDecor bevat effen wandpanelen in 8 kleuren en nog ruim 50 verschillende patronen en decoren. Zo kan je altijd een wandpaneel vinden dat bij jouw interieur past. 

Ook geschikt als douche achterwanden

Doordat de badkamer wandpanelen volledig waterdicht zijn, kun je ze ook goed gebruiken als douche achterwanden. Creëer bijvoorbeeld een design-moment door een gedetailleerd decorpaneel te gebruiken. Of maak de hele badkamer tot één geheel met hetzelfde design over alle wanden. 

Sfeerfoto badkamer industrieel

Benieuwd wat mogelijk is in jouw badkamer?

Ben je enthousiast geworden over onze badkamer wandpanelen? En wil je eens kijken wat voor mogelijkheden er zijn? Bekijk dan ons ruime assortiment wandpanelen en vind de stijl die past bij jouw interieur. 

Heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.