SpaDecor zakelijk toepassen

Wil je SpaDecor ergens anders toepassen dan bij je thuis dan is dat zeker mogelijk! Denk daarbij aan toiletten op kantoor, badkamers op de camping of wellicht sanitaire ruimtes in de sporthal. Maar ook keukens in kleinschalige woonruimtes kunnen SpaDecor toepassen.  Met de voegloze wandpanelen van SpaDecor krijg je een sfeervolle ruimte. Naast dat het hygiënisch is en makkelijk schoon te maken is.

Toiletten op kantoor

Sfeervolle toiletten op kantoor of misschien wel in een openbare ruimte? Dat kan met de voegloze wandpanelen van SpaDecor. Door de antibacteriële werking zijn de panelen hygiënisch en daarnaast makkelijk schoon te maken. Door te kiezen voor een mooi decor ontstaat er een sfeervol toilet.

Sanitaire ruimtes

Sanitaire ruimtes op een camping, in een sporthal of in een sauna zijn vaak niet heel sfeervol ingericht. Met SpaDecor is dat heel gemakkelijk te verhelpen. De panelen zijn makkelijk te gebruiken voor renovatie doordat ze over de bestaande tegels geplaatst worden. 

Keuken achterwand

Keuken achterwanden

Heb je een wand die regelmatig nat is door de waterspetters? Is er gekookt en zie je allerlei etensresten op de muur? Dan is een keuken achterwand van SpaDecor een goede oplossing. De panelen zijn brandveilig, hygienisch en makkelijk schoon te maken. Door de voegloze manier van plaatsen heeft vuil geen kans om zich te nestelen. 

Met eigen print

SpaDecor biedt een ruime keuze in uni kleuren en decoren om een sfeervolle ruimte te creëren. Ben je nu op zoek naar iets heel anders en kun je het maar niet vinden? Dan kun je via PanelPrint voegloze wandpanelen bestellen met een eigen print. Denk hierbij aan een eigen ontwerp passend bij de huisstijl of een mooie foto van een landschap. Veel is mogelijk! Neem daarvoor contact met ons op en we bespreken graag alle mogelijkheden met je.