toilet ruimte met betonlook wachterwand

Betonlook toilet

Mooi grijs is niet lelijk: geef je toilet een nieuwe uitstraling met betonlook. Aan de styling van het kleinste kamertje in huis wordt vaak weinig aandacht besteedt, terwijl je er een prachtig plekje van kunt maken. Het toilet is immers een ruimte die gasten, vrienden en familie te zien krijgen als ze op bezoek zijn. Maak er dus wat moois van! Je kunt een betonlook wc creëren met tegels, beton ciré of betonlook wandpanelen – onze specialiteit.

Betonlook toilet met wandpanelen

Er zijn verschillende redenen om wandpanelen te gebruiken voor je betonlook wc. In de eerste plaats zijn wandpanelen relatief eenvoudig aan te brengen, ook over bestaande tegels heen. Er komt geen sloopwerk aan te pas en de panelen zijn eenvoudig schoon te maken. En voegen schoonborstelen? Dat hoeft gelukkig niet meer.

Bovendien zijn de panelen gemakkelijk op maat te zagen en te verlijmen met montagekit. Bekijk hiervoor onze montage instructies.

betonlook samples
toilet met wandpanelen betonlook en hout

Voor wie houdt van stoer en tijdloos

Een betonlook toilet kan altijd en is makkelijk te combineren met andere stijlen in huis. Dat maakt het een tijdloze keuze waar je nog lang plezier van hebt. De grijze kleur van betonlook staat mooi met andere elementen zoals zwarte RVS kranen of koperkleurige accenten voor een luxe uitstraling. Natuurlijk kun je de betonlook ook volledig doortrekken door te gaan voor een betonlook wandcloset, maar wil je meer contrast dan is een standaard wit toilet een goede keuze. 

Toch op zoek naar een andere stijl? Laat je inspireren door ons wandpanelen assortiment. Wat denk je van een toilet in houtlook of natuursteen? Wij helpen je graag bij het realiseren van de juiste sfeer voor het kleinste kamertje.

Vraag een betonlook sample aan

Beton Antraciet, Cappucino en Stone Grey zijn enkele populaire grijstinten om te gebruiken in een wc of toilet. Doordat beton in verschillende tinten verkrijgbaar is, is het materiaal heel veelzijdig in te zetten.

Ben je benieuwd welke kleur het beste in jouw toilet staat? Het is mogelijk om een betonlook sample te bestellen en in het echt te kijken welke je het mooiste vindt. Verzenden is gratis en de kosten van de samples worden in mindering gebracht als je een bestelling plaatst. 

Samples