Een nieuwe badkamer zonder tegels

Voor jouw nieuwe badkamer heb je waarschijnlijk al een beeld van hoe het uiteindelijk moet worden. Maar waar begin je?

Bij het ontwerpen van een badkamer is het goed om bij het begin te beginnen. Zorg voor een mooie basis en werk van daaruit verder. Wat is dan de basis? Hoor ik je al zeggen. Dat is de wand- en vloerbekleding. Veel mensen denken hier meteen aan tegels, maar er is veel meer dan dat. Een nieuwe badkamer zonder tegels is ook mogelijk. Je kent misschien wel stucwerk, maar ben je ook bekend met geprinte voegloze wandpanelen?

Nee? Lees hier alle mogelijkheden van een badkamer zonder tegels. Praktisch, maar vooral ook erg mooi!

Voegloze wandpanelen

We geven toe, er zijn prachtige tegels verkrijgbaar voor de badkamer. Voor de wand en de vloer heb je ontzettend veel keuze. Maar ook in voegloze wandpanelen is er een uitgebreide collectie die past bij elke smaak.

De voegloze wandpanelen zijn gemaakt van aluminium composiet en verkrijgbaar in ruim 60 decoren. Passend bij elk interieur en smaak. Dat betekent de ambiance van luxueus marmer of het stoere, industriële karakter van beton of metaal. Ook een Nordisch karakter met hout is mogelijk. De panelen zijn verkrijgbaar met een standaard coating, een structuur coating zoals steen of hout, hoogglans of in een zijdemat afwerking met anti vingerprint functie.

De decoren kun je met elkaar combineren. Kies bijvoorbeeld voor een rustig dessin op een centrale plek en ga voor een bijzonder contrast achter het bad of in de douche ruimte. Om alles goed met elkaar te kunnen combineren zijn er ook een aantal RAL kleuren verkrijgbaar. En niet alleen in de badkamer, de panelen kunnen ook gebruikt worden voor het toilet of als keukenachterwand. 

Ideaal voor de badkamer en toilet

Een strakke wand is bovendien ideaal voor de kleine badkamer omdat het ontbreken van voegen een ruimtelijk effect geeft. De panelen zijn kamer hoog waardoor er ook geen horizontale naden zijn. Afhankelijk van de ruimte zijn de panelen in 1 meter of 1.50 meter breed verkrijgbaar. Dat maakt ze ook zeer geschikt voor het toilet. 

Onderhoudsgemak

Met de plafondhoge panelen krijg je een super strakke wandafwerking zonder voegen. De panelen worden naadloos tegen elkaar aan geplaatst waardoor er geen ruimte is voor voegen. Heb je het al door? Dus ook geen voegen meer die schoongemaakt moeten worden. Yeah! Hygiënisch en heel gemakkelijk schoon te maken met een sopje en een zachte doek.

Een greep uit de collectie

 • Eiken

  Hout decor met houtstructuur coating
  Formaat: 100 x 210 cmCoating: hout
  vanaf:  250,00
 • Elegant Walnut

  Hout decor met houtstructuur coating
  Formaat: 100 x 210 cmCoating: hout
  vanaf:  250,00
 • Toiletten PanelPrint

  Gerookt Vuren

  Hout decor met houtstructuur coating
  Formaat: 100 x 210 cmCoating: hout
  vanaf:  250,00
 • Teak Kopshout

  Hout decor met matte coating
  Formaat: 100 x 210 cmCoating: miniperl
  vanaf:  250,00
 • Eiken Whitewash

  Hout decor met houtstructuur coating
  Formaat: 100 x 210 cmCoating: hout
  vanaf:  250,00