Keuken in metaallook

Wil je een metaallook keuken creëren? Metaal heeft een industriële, robuuste uitstraling. Het materiaal is echter minder geschikt om te gebruiken in de keuken. Om deze reden kiezen veel mensen liever voor een metaallook plaat of achterwand om de keuken een nieuwe uitstraling te geven. Duurzaam in gebruik, makkelijk in onderhoud.

Wat heb je nodig voor een keuken in metaallook? Neem hiervoor een kijkje bij onze wandpanelen, verkrijgbaar in verschillende stijlen.

Wandpanelen voor een metaallook keuken

Metaallook wandpanelen zijn een mooie toevoeging aan een keuken met een industriële uitstraling. In deze stijl zie je vaak elementen als bakstenen muren, betonnen vloeren, metalen leidingen en houten accenten terug. Ook verlichting is een goede manier om sfeer aan te brengen: gebruik bijvoorbeeld spotjes, stoere hanglampen van metaal of een chroom lamp boven de tafel. Voeg verschillende elementen toe aan jouw metaallook keuken om het helemaal af te maken.

Spadecor achterwand voegloos

Metalen uitstraling in een handomdraai

Het hoeft niet veel tijd in beslag te nemen om je keuken een transformatie te geven. De wandpanelen van SpaDecor zijn over bestaande tegels of pleisterwerk aan te brengen. Andere voordelen van wandpanelen in de keuken zijn:

  • Geen sloopwerk dus weinig rotzooi in huis
  • Op maat te zagen en te verlijmen met montagekit
  • Brandveilig voor gebruik als achterwand in de keuken 
  • Krasvast, slijtvast en gemakkelijk schoon te maken

Weet je niet zeker of je zelf in staat bent om de wandpanelen te plaatsen? Of wil je gewoon weten welke materialen je precies nodig hebt? Bekijk dan onze montage instructies. In de handleiding staat alles wat je nodig hebt om jouw metaallook keuken te creëren. Liever niet zelf aan de slag? Schakel een monteur uit de regio in om de panelen te komen monteren. 

Kies een passende metaallook voor jouw keuken

Met de voegloze wandpanelen van SpaDecor krijg je een sfeervolle ruimte voor jouw moment. Zo creëer je gemakkelijk een spa gevoel bij je thuis. Je hebt de keuze uit verschillende stijlen, waardoor er altijd wel een geschikte tint te vinden is. Metallic kleuren zoals zilver, goud of brons zijn het meest gangbaar. 

Bij SpaDecor vind je 5 verschillende soorten metaallook wandpanelen, variërend van Metallo Plombo tot Rusty en Oxidian Metal.  Wil je de panelen in het echt zien voordat je bestelt? Vraag dan een sample aan. De kosten hiervan worden terugbetaald als je een bestelling plaatst.

sample aanvragen