Maak kennis met SpaDecor op de Recreatie Vakbeurs

Wil je SpaDecor in het echt zien en de mogelijkheden van de panelen met ons bespreken? Kom dan naar de Recreatie Vakbeurs van 16 t/m 18 november in Evenementenhal Hardenberg. Bezoek ons op standnummer 715, hal 7 verblijfsaccommodaties.

Tussen ruim 260 exposanten uit de complete recreatie sector introduceren wij daar ons nieuwe product Spadecor. Wij laten je de collectie van SpaDecor zien en willen je alles vertellen over de mogelijkheden van SpaDecor in een renovatie. Want dat gaat eenvoudig met de panelen. 

Kom jij ons bezoeken tijdens de Recreatie Vakbeurs?⁠

SpaDecor voor sanitaire ruimtes

Een sanitaire ruimte moet er mooi uit zien, hygiënisch zijn en het liefst ook nog makkelijk schoon te maken zijn. Voldoet je sanitaire ruimte niet meer aan één van deze eisen, dan is renovatie een oplossing. Eenvoudig je sanitaire ruimte renoveren kan met de voegloze wandpanelen van SpaDecor.

Eenvoudig renoveren

Je wilt dat je gasten een ontspannen ervaring hebben in je accommodatie of op je camping en dat kan met een mooie sanitaire ruimte. Voldoet je sanitaire ruimte niet meer aan deze wensen dan is renovatie een oplossing. De panelen van SpaDecor zijn net zo waterbestendig als tegels en kunnen direct op bestaande tegels of een andere soort ondergrond aangebracht worden.

Recreatie Vakbeurs

We nemen graag uitgebreid de tijd voor je om kennis te laten maken met de voegloze wandpanelen die zeer geschikt zijn voor snelle, maar ook stijlvolle renovatie. Laten we samen kijken naar de mogelijkheden voor jouw sanitaire ruimtes!⁠

Bezoek ons op standnummer 715, hal 7 verblijfsaccommodaties. 

Kom jij ons bezoeken?⁠ Registreer je gratis voor deze beurs via deze link

Een greep uit de collectie

 • Verbindingsprofiel

  Verbindingsprofiel

  Verbindingsprofiel voor het monteren met profielen
  vanaf:  28,39
 • Aragon Silver

  Natuursteen decor met matte coating
  Formaat: 100 x 210 cmCoating: miniperl
  vanaf:  250,00
 • Lijmkit

  Montagekit | OttoColl S495

  Voor montage met kitspuit
   13,50
 • Calcera Cappuccino

  Stuc decor met steenstructuur coating
  Formaat: 100 x 210 cmCoating: steen
  vanaf:  250,00
 • Keuken achterwand Aragon Black

  Aragon Black

  Natuursteen decor met matte coating
  Formaat: 100 x 210 cmCoating: miniperl
  vanaf:  250,00