Marmerlook badkamer

Een marmerlook geeft een sfeervol en tijdloos uiterlijk aan jouw badkamer. Een marmerlook badkamer is een populaire optie. Echt marmer is niet altijd praktisch of betaalbaar, maar gelukkig zijn er alternatieve opties zoals de marmerlook wandpanelen van SpaDecor. Wel de uitstraling van een marmerlook badkamer, zonder de praktische nadelen.

Verschillende kleuren en designs mogelijk

Creëer een unieke en tijdloze look met een marmer uitstraling in jouw badkamer.  Je kunt de gehele wand bekleden met marmerlook wandpanelen of juist als accent om een specifiek gebied te accentueren, zoals de wastafel of douche. Daarnaast is marmer perfect te combineren met andere looks (bijvoorbeeld houtlook of betonlook).

Achterwand toilet wandpanelen

Een marmerlook badkamer of toilet, renoveren zonder te breken

Het renoveren van je badkamer hoeft geen grote klus te zijn. De marmerlook wandpanelen van SpaDecor zijn namelijk eenvoudig te plaatsen over bestaande tegels of pleisterwerk. Dit betekent dus:

  • Geen sloopwerk en dus geen vieze bende
  • Lichtgewicht en dus gemakkelijk te monteren
  • Snel en eenvoudig een nieuwe badkamer
  • De panelen zijn gemakkelijk op maat te zagen en te verlijmen met montagekit

Wil je de renovatie zelf aanpakken? Dat kan. Bekijk onze montage instructies om te bekijken welk gereedschap en overige materialen je nodig hebt.

Marmerlook uitstraling, maar zonder de nadelen

Echt marmer is erg kwetsbaar en kan barsten en vervagen. Daarnaast is echt marmer gevoelig voor verkleuring door direct zonlicht of het gebruik van chemicaliën, zoals schoonmaakmiddelen. Echt marmer vereist veel werk en onderhoud om de juiste uitstraling te behouden.

Marmerlook of natuursteen wandpanelen zijn speciaal ontworpen om de look van echt marmer te imiteren. De wandpanelen van SpaDecor zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, slijtvast, vochtbestendig en zeer gemakkelijk schoon te maken. Bovendien zijn de wandpanelen voegloos, waardoor er geen vuil in de voegen achterblijft.

Wel een marmerlook uitstraling, maar dan zonder de nadelen van marmer.

De juiste marmerlook voor jouw badkamer

Een marmerlook is mogelijk in verschillende tinten en looks. Binnen het assortiment zijn 27 wandpanelen in marmerlook verkrijgbaar. De kleuren en uitstraling varieert van Marble white tot Pizarro Goud en Deep Dark. Kies de look die bij jouw wensen past.

Voordat je besteld eerst even een wandpaneel naar keuze bekijken en voelen? Dat kan! Bestel dan een sample! Op die manier kun je de kleur en uitstraling goed beoordelen. En bestel je daarna de wandpanelen? Dan worden de kosten van de sample in mindering gebracht.