Marmerlook toilet

Wil je de wc omtoveren tot een marmerlook toilet? Een goede keuze als je houdt van een luxueuze uitstraling. Marmer is helemaal van nu en we zien het op veel plekken terugkomen. Ga je voor licht en luxe, of toch liever voor donker en chique marble black? Beide opties zijn relatief eenvoudig te realiseren met tegels of marmerlook wandpanelen. Een mooie manier om het kleinste kamertje in huis eens op te knappen.


Voordeliger dan marmer natuursteen

Een belangrijke reden om voor marmerlook te kiezen is de prijs. Echt marmer is kostbaar en heeft aardig wat onderhoud nodig, zoals alle natuursteen materialen. Om vlekken in het poreuze marmer te voorkomen, moet je het regelmatig impregneren en schoonmaken. Gelukkig is marmerlook tegenwoordig nauwelijks van echt marmer te onderscheiden.

Afgezien van de prijs, is een ander voordeel van marmerlook dat het veel beter te onderhouden is. Zo zijn voegloze wandpanelen voorzien van een coating die ervoor zorgt dat ze kras- en slijtvast zijn, waardoor ze lang meegaan. Met marmerlook wandpanelen is het mogelijk om het toilet in één dag een volledig nieuwe uitstraling te geven. Zo profiteer je van de ambiance van natuursteen, maar heb je er qua onderhoud nauwelijks omkijken naar. 

Voordelen van marmerlook:

  • Marmerlook is goedkoper dan natuursteen
  • Beschikbaar in verschillende stijlen en kleuren
  • Onderhoudsvriendelijk, duurzaam en slijtvast
  • Goed te gebruiken in vochtige ruimtes
Sfeervolle badkamer met marmerlook wandpanelen
toilet marmerlook zwart

Marmerlook toilet combinaties

Een marmerlook toilet is op veel manieren te realiseren. Marmerlook wandpanelen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar bij SpaDecor, waardoor het in meerdere stijlen past. Zwart marmer geeft een moderne uitstraling, terwijl klassiek wit marmer gebruikt wordt voor een luxe sfeer. Creëer verschillende stijlen door met de kleuren en patronen te spelen. 

Kies je voor marmerlook wandpanelen, dan past een wit toilet hier goed bij. Maar ook gekleurd sanitair zal niet misstaan. Eigenlijk elke kleur kraan is te gebruiken in een marmerlook wc, maar in de praktijk zien we het vaak in combinatie met zwarte of gouden kranen. Als je de sfeer van marmer wil combineren met andere natuurlijke elementen, kies dan voor hout: een houten plank of wasbak onderstel geeft het toilet een natuurlijke uitstraling en contrasteert mooi met het marmer. 

Vraag een marmerlook sample aan

Een marmerlook toilet geeft je iedere dag een heerlijk Spa gevoel. Ben je nieuwsgierig geworden naar marmerlook wandpanelen? Of ben je benieuwd welke mogelijkheden er nog meer zijn? Met de wandpanelen van SpaDecor is het veranderen van je toilet een fluitje van een cent, omdat ze over bestaande tegels heen te plaatsen zijn.

Weet je niet zeker welke stijl je voorkeur heeft? Vraag dan een sample aan bij SpaDecor. Verzenden is gratis en de kosten van de samples worden in mindering gebracht als je een bestelling plaatst.

sample wandpanelen