Een nieuwe uitstraling voor het sanitair gebouw

Op campings is het sanitairgebouw een essentieel onderdeel van de algehele kampeerervaring. Het is de plek waar gasten hun dag beginnen en eindigen, waar ze zich opfrissen en ontspannen. Het is daarom van groot belang dat deze faciliteit comfortabel, functioneel en visueel aantrekkelijk is. In deze blog laten we jou kennismaken met de renovatie en nieuwbouw van sanitairgebouwen met behulp van SpaDecor wandpanelen.

1. Snelle en eenvoudige installatie

Een van de grootste voordelen van SpaDecor wandpanelen is de snelle en eenvoudige installatie. Tijdens het kampeerseizoen is het belangrijk om verstoring van de gasten tot een minimum te beperken. Met de wandpanelen van SpaDecor kunnen sanitair gebouwen snel en efficiënt worden gerenoveerd, waardoor de sluitingsperiode van de faciliteit wordt geminimaliseerd. Dit betekent dat campinggasten snel kunnen genieten van de vernieuwde sanitaire voorzieningen zonder langdurige overlast. 

2. Wandpanelen monteren zonder breken

De kamerhoge wandpanelen zijn eenvoudig zelf te monteren zonder breken en gemakkelijk te verlijmen met montagekit of -lijm. Hierdoor ben je minder tijd kwijt aan afvoer van puin en schoonmaakwerk. De wandpanelen zijn eenvoudig af te werken met profielen of voegloos met kit. Mogelijkheden voor snel monteren zijn:

 • Monteren rechtstreeks over bestaand tegelwerk
 • Monteren rechtstreeks over houtskelet of houten platen
 • Monteren over een gestucte wand

3. Bespaar op schoonmaakkosten met onze voegloze wandpanelen

Het sanitairgebouw op een camping krijgt dagelijks veel te verduren. SpaDecor wandpanelen zijn gemaakt van aluminium materialen met een kunststof laag die bestand zijn tegen vocht, schimmel en slijtage. Door de antibacteriëlelaag zijn ze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor de hygiëne en frisheid van de sanitaire ruimte op peil blijven. De wandpanelen zijn 100% waterdicht en bestand tegen bijna alle schoonmaakmiddelen, zelfs met de hogedruk reiniger kan je de panelen nog schoonmaken. Wij raden het af om schuurmiddel te gebruiken tijdens het schoonmaken.

4. Op zoek naar inspiratie?

Een aantal campings zijn jou al voor gegaan en hebben onze wandpanelen gebruikt voor zowel renovatie als nieuwbouw van sanitairgebouwen. Klik hier om een aantal van onze projecten te zien of bekijk onze socials voor meer inspiratie. Wil je de producten liever in het echt zien? Bestel dan een sample van de decoren of kom bij ons langs op locatie.

Een greep uit de collectie

 • Eiken Whitewash

  Hout decor met houtstructuur coating
  Formaat: 100 x 210 cmCoating: hout
  vanaf:  250,00
 • Teak Kopshout

  Hout decor met matte coating
  Formaat: 100 x 210 cmCoating: miniperl
  vanaf:  250,00
 • Eiken Greywash

  Hout decor met houtstructuur coating
  Formaat: 100 x 210 cmCoating: hout
  vanaf:  250,00
 • Toiletten PanelPrint

  Gerookt Vuren

  Hout decor met houtstructuur coating
  Formaat: 100 x 210 cmCoating: hout
  vanaf:  250,00
 • Renovatie sanitairgebouw

  Rustiek Eiken Licht

  Hout decor met houtstructuur coating
  Formaat: 100 x 210 cmCoating: hout
  vanaf:  250,00